Do kraja meseca ovi znaci za PROBLEME sa FINANSIJAMA, nece znati-mozda se obogate!

Do kraja meseca ovi znaci za PROBLEME sa FINANSIJAMA, nece znati-mozda se obogate!

1. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Niste slabi da se to vidi, ni toliko jaki da se to ne primeti.Vreme je da budete spremni na nove korake i da se zna sta cete preduzeti. Mozda jos jednu radnu obavezu na vrat, jer se osecate lepo kada imate vise.

 

 BIK

Na zalost, tek cete upasti u finansijski problem.Ako ste i imali novcane srece prethodno,sada necete.Sami cete biti krivi za svoje  dugove u koje cete upasti.I za vasu novcanu krizu bicete sami krivi jer ste bili nepromisljeni.

 

BLIZANCI

Od vas se ceka da budete jako pametni jer imate nekih malo parica.Niste neko ko mnogo trosi,  posebno ne  na nepotrebne stvari. Mozda cete zato sada da obratite vise paznje na ono sto se bude desavalo.

 

RAK

Niste neko ko zna da misli na sebe, pa kada imate vi, imaju svi.Zato sada pokazite da cete znati da se vratite i sebi i svojim ciljevima.Necete imati bas neke novcane zalihe, ali vasa skromnost  ce vam  dosta olaksati da prebrodite na laksi nacin.

 

LAV

Ne znate sta vas  ceka, ali cete imati ovih dana  manju novcanu krizu. Vreme je  da se srede vase misli i vase novcane povlastice. Mnogo radite u zadnje vreme, ali  vam negde cure pare. Ko vas to tako vesto koristi?

 

DEVICA

Vreme je da se srede  misli koje  koje vas teraju i novcane prilike u kojima ste.Niste spremni da sada budete sebicni i da mislite samo na novac.Ima nesto mnogo vrednije od svega, a vi se necete brinuti za novac u ovom periodu.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2