Ovi znaci zodijaka ce biti JAKO SRECNI u NAREDNIM SEDMICAMA- sve im ide od ruke!

Ovi znaci zodijaka ce biti JAKO SRECNI u NAREDNIM SEDMICAMA- sve im ide od ruke!

1. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Pravo je vreme da  menjate  navike i da se okrenete u boljem smeru.Od vas se ceka da podjete u boljem smeru   i da pokazete neki pravac.Ako ste previse radili, malo popustite. Nije bas sve u radu.

 

BIK

Vi ste se sredili po pitanju osecanja, ali nikako da se desavaju  neka resenja. Sva dosadasnja resenja su bila kratkotrajna i trenutna. Sada je vreme da se okrenete boljem  resenju i da nesto resite na duze staze.

 

BLIZANCI

U narednom periodu  je vreme  da se vase emocije srede i da  idete dalje.Ako volite jednoga raka, pokazite.Neka vas vase srce  povede napred i vi se okrenite  ka onoj koja je centar vaseg sveta.

 

RAK

Vase misli vas vode ka jednoj devici koja vas privlaci kao magnet.Zato je vreme da pridjete punoga srca i da se okrenete  ka toj ljubavi. Imacete sanse, ali se nemojte predavati, ali ni brzati. Osvajajte je na tenane.

 

LAV

Neko zeli da misli da vas sve hoce i da vam bas sve ide od ruke. Vreme je da se okrenete napred i da pokazete da cete  znati i sta hocete i sta zelite.Iskoristite dok vam se pruzaju sanse i pokazite i ko vas zanima i da cete uciniti sve za tu osobu.

 

DEVICA

Misli koje vas vuku na stranu, bice deo osecanja  vezanih za jednu ribu. Pokazite interesovanje za nju, jer osecate da vas i ona gleda.Bez obzira na sve simpatije, ona zeli vase korake i da vi budete prvi koji ce ih uciniti.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2