Cak TRI  znaka ce u narednim danima doci do svoga cilja, a jednom ce biti SLOMLJENO SRCE…

Cak TRI znaka ce u narednim danima doci do svoga cilja, a jednom ce biti SLOMLJENO SRCE…

2. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Pokusajte  ponovo da budete onaj ko ste bili. Vazili ste za uspesnog, vrednog i savesnog, pa sta je sada!  Zasto ste zbog jedne osobe pustili da dodjete u stanje besa i tuge? Nije vredna toga i odmah  je eleminisite.

 

BIK

Polako, ali sigurno se vracate u svoj ustaljeni nacin zivljenja. Bili ste se malo opustili i ponasali ste se bezvoljno. Sada je red da budete svesni  svoje situacije koja nije ni blizu dobroj. Zato pocnite menjati sve, pocev od sebe.

 

BLIZANCI

Ljubav vam je na nivou, alinije sve do vas. Moracete biti iskreni i realni, da tako bude, ucinili ste malo. Zato vamje jedna osoba i oslonac i podrska u svemu.  I dalje ce ciniti sve za vas i vreme je da joj budete zahvalni  za sve.

 

RAK

Naredni dani ce samo da prodube vasu tugu i da vam oslabe srce. Oslabice ga za veru i nadu u bolje dane, i za novu ljubav. Do sada niste bili srecni i suvise ste povredjeni. Ako vasa tuga i dalje bude trajala, vreme je da je odasaljete od sebe.

 

LAV

Cilj vam je da ovih dana krenete u nova osvajanja. Od vas se vcekada budete  spremni za sve novo u vasem zivotu. Vi niste cak ni  odmerilisvoje snage,niti ste sagledali svoje okolnosti.  Pazite sta cinite, nemojte se zavaravati.

 

DEVICA

Vreme je da dodjete do svoga cilja i da se mozete pohvaliti.  Samo vi znate sta je ono sto zelite. Vase su zelje odavno bile zapovest za jednu osobu. Zato je red da u narednim danima budete onaj ko ce joj ljubavlju da zahvali za sve.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2