Cak TRI  znaka ce u narednim danima doci do svoga cilja, a jednom ce biti SLOMLJENO SRCE…

Cak TRI znaka ce u narednim danima doci do svoga cilja, a jednom ce biti SLOMLJENO SRCE…

2. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Naredni dani ce biti vreme kada cete konacno da prevagnete.Dugo ste u dilemi i vreme je da se srede vase misli, osecanja i htenja. Morate zauzeti svoju poziciju i biti svesni da morate konacno da resite dilemu.

 

SKORPIJA

Pruza vam se sansa da konacno donesete svoje misljenje. Jedna osoba ceka da ga cuje i zeljno se nada da ce njoj da bude na korist. Vreme je da pokazete da ste spremni da se slozite sa njom i da pokazete da cete imati jedan cilj.

 

STRELAC

Vasa je volja da ste spremni da krenete ka jednoj ribi.Ona vas gleda sa ljubavlju, a vi joj ljubav pokazite.Nemojte da je sada  krijete  i da se drzite uzdrzano.Neka vas vase srce povede putem novih radosti i ispunjenja vaseg cilja.

 

JARAC

Vase srce ce biti slomljeno, jer ste voleli pogresnu osobu! Ona ce vas jako razocarati tako sto ce vas  ostaviti na cedilu. Do sada vam je davala laznu nadu da ce da vas voli.A sada ce na vase oci da vam ode ispred nosa sa drugim.

 

VODOLIJA

Naredni dani ce vam doneti more obaveza. Mada cete se moci da usmerite na posao, neko ce vam vuci koncentraciju. Da li ce  to biti svesno ili nesvesno, ali svakako da ce vam krasti misli. Ljubav ili  zanos, iskrena emocija ili inat, da vam sve pokvari? O cemu se radi?

 

RIBE

Ne znate kako da se radujete nekome kada nemate osnove? Vase mogucnosti su jako skucene, pa cete se  osecati tesno u svojoj kozi. Nije ni vreme, ni mesto, da sebi dajete lazne nade. Ipak ce jedna osoba da vam povrati samopouzdanje.

Stranice: 1 2