Saznajte kako ce vam poceti NOVA SEDMICA i koga ceka CAROBAN DAN!

Saznajte kako ce vam poceti NOVA SEDMICA i koga ceka CAROBAN DAN!

2. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Niste ni svesni sta vas ceka i da cete biti mnogo iznenadjeni.Od vas se ceka da pokazete svoje interese i da budete vrlo otvoreni. Imacete naklonost jedne osobe, pa joj uzvratite istom merom.

 

BIK

Niste svesni nekih pogreski, a one vam se danas biju o glavu.Neko ce vas vratiti na pocetak i pokusati da vam ih navede. Nemojte se trzati i buniti, jer nemate pravo. Samo saberite cinjenice i istini pogledajte u oci.Nije strasno, svi gresimo.

 

BLIZANCI

Dovodite sebe u neprilike tako sto volite da ostavite komentar. Mada se trudite da budete  realni,i ne slutite da ce ta realnost da nekoga i pogodi. Bice to jedan rak kojeg niste hteli da povredite,alice ispasti kao da jeste.

 

RAK

Jedan vama drag blizanac je komentarisao neke vase korake.Sve znate i da je istina i da je komentar na mestu. Ipak vas boli to sto nikako da se okrenete stanju u kojem ste.Zasto se ljutite na njega kada je istina nepobitna?

 

LAV

Ne mozete drugacije mada biste hteli. Promene ce doci pre ili kasnije, a vi pogledajte sta vam je ciniti.Necete se moci radovati  nicemu, ako sami ne ucinite nove korake. Zato jos danas razmislite sta je ono sto vas vodi napred.

 

DEVICA

Nesto vam se sve cini da je drugacije nego sto je bilo, a ne znate sta.Nikako da uocite promene koje vas cine uplasenim. Morate biti mnogo sigurniji i pokazati da imate samopouzdanje. Vreme je da prihvatite ono sto je!Da mozete menjati bilo sta, ne biste se mirili!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2