Saznajte kako ce vam poceti NOVA SEDMICA i koga ceka CAROBAN DAN!

Saznajte kako ce vam poceti NOVA SEDMICA i koga ceka CAROBAN DAN!

2. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vec ste na putu  da se zaljubite i to vrlo brzo.Vreme je da se i vama desi ljubav koja ce vas poneti kao plamen. Sledi vam susret sa pravom i bice to caroban pocetak jedne nove vase  emotivne veze.Srecnik ste dana!

 

SKORPIJA

Ljutite se na sitnice i samim sebi pravite haos u glavi i u dusi.Vrlo lose po vas, jer kad ste ljuti na sitnice, sta onda kad je nesto vece u pitanju?Ohladite se malo i nemojte sve da primate srcu. Tako biste bili mnogo zadovoljniji.

 

STRELAC

Oci jedne osobe vas prate u stopu i vreme je da to i primetite. Okrenite joj se i posaljite joj bar jedan pogled zauzvrat. Ne mucite je, jer ce vam danas ocima reci da vas ludo voli i zeli da vam bude sve. Vi ste njoj vec odavno.

 

JARAC

Neko vas stalno nervira i inati se bez potrebe. Vreme je da  mu pokazete da vam se mora skloniti sa puta. Budite spremni na nove korake i ne dajte da vas i dalje smatraju manje vrednim. Danas pokazite svoju moc.

 

VODOLIJA

Ponasate se kao da sve znate i umete, a ne znate kako da se postavite danas. Bicete u losoj poziciji u kojoj biste morali pokazati stav. Vi to necete ni moci, ni umeti. Da li je moguce da gubite kontrolu nad sopstvenim pokusajima da nesto resite licno?

 

RIBE

Vreme je da vam lepo pocne bar ovaj dan, ako ne i sedmica. Budite spremni na neke bolje oklonosti nego inace. Vreme je da se radujete svome srcu i osecanju koje ce ga danas ispuniti. Bice to ljubav prema nekome ko je za vas poseban.

 

Stranice: 1 2