TOKOM APRILA ovim znacima ce biti SLOMLJENO SRCE –  neka se spreme  na NAJVECU PATNJU IKADA!

TOKOM APRILA ovim znacima ce biti SLOMLJENO SRCE – neka se spreme na NAJVECU PATNJU IKADA!

2. travnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Vi ste emotivna, ali uvijek iskrena osoba koja lazi u svom zivotu ne zeli da trpi. Prema drugim ste iskreni i tu iskrenost ocekujete zauzvrat. Vi ste uvijek bili na strani ljubavi. Ljubav je bila i ostala vasa zivotna vodilja bez koje vi ne zelite da budete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Imate veliko povjerenje u svoju voljenu osobu, jer povjerenje je uvijek igralo veoma vaznu ulogu u vasoj vezi.

Nazalost to povjerenje ce biti izigrano, jer vi cete saznati bolnu istinu da niste jedina ljubav u zivotu vaseg partnera. Vi cete saznati da vam voljena osoba nije bila vjerna, i preko toga sigurno necete moci preci.

Pred vama je mjesec u kojem vam nece biti lako, jer vasoj ljubavnoj sreci se blizi kraj. Pred vama je mjesec u kojem ce vam srce biti slomljeno, ali vi cete smoci snage da nastavite dalje sa svojim zivotom.

Ko vasu ljubav ne umije da cijeni, nema sta ni da trazi na vasoj strani. Pred vama je mjesec u kojem ce  doci do raskida, jer prevara je nesto preko cega vi nikada u zivotu necete preci.

Ljubavna sreca vam okrece ledja i nece vam biti lako, ali vi znate koliko vrijedite i da ste samo iskrenu ljubav zasluzili.  Velike promjene  su pred vama koje vam nece lako pasti, ali mozda je i bilo vrijeme za jedan novi pocetak.

Vasa ljubav ce biti izigrana , ali vi nikada necete zbog toga prestati da vjerujete u nju. Vama ce ljubavna sreca jos da pokuca na vrata, ali ovaj put iskrena ljubav.

Stranice: 1 2