April ce biti  CAROBAN za EMOCIJE: Evo koji znaci ce na polju ljubavi imati najvise srece!

April ce biti CAROBAN za EMOCIJE: Evo koji znaci ce na polju ljubavi imati najvise srece!

3. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Nemate predstavu sta vas ceka, a mesec je novih ljubavi. Od vas se ceka da budete  verni svome srcu i krenete gde vas ono vuce. Vec sada osecate da vas prati  na sve strane jedan  bik. I pokazite da cete srcu ispuniti zelju.

 

BIK

Vas cilj je sada  da znate sta vas ceka i zasto vas to brine.Mozda ste suvise optereceni unapred i vreme je da se opustite. Vase srce kuca zarom  da osetite srecu bar od jedne osobe. Iskreno, sumnjate u nju, a ona ce vam je pruziti.

 

BLIZANCI

Vasa zelja ce vas terati da resite sve ono sto vas cini  nespretnim.Ne znate kako da je pokazete i plasite se da vas partner ne izigra. Rado biste  da jednostavno pridjete i kazete da volite, odavno i tajno. I da vam se pogledi stope.

 

RAK

Zelja je da se radujete kao i vecina srecnih oko vas. Verujete da su svi srecniji od vas a vi jako tuzni i nesrecni.Sve dok tako gledate na srecu, necete verovati u nju.Vreme je za pozitivne misli i korake koje vode onome sta zeli vase srce.

 

LAV

Dok volite, vasa je ljubav i lepa i jaka. ali kada osetite nesto lose, grizete sve oko sebe.  To govori da ste oravi lav koji gazi suparnike i ne da im u blizinu partnera.I ovog meseca ce se pojaviti neko ko ce vase srce  da rani strelom ljubomore.

 

DEVICA

Od vas se ceka da pokazete da ste voljni da se predate osecanjima srca. Zasto bezati od ljubavi koja vas vodi ka sreci? Zasto je gusiti i biti u stanju koje vas  nikako nerce ohrabriti? Jedno lice ce zeleti da vam skine zvezde sa neba, pa ce ovo biti caroban mesec.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2