IZABERI CIGANSKU KARTU i saznaces  sta je NAJLEPSE, i NAJBOLNIJE sta ce ti se DESITI tokom APRILA!

IZABERI CIGANSKU KARTU i saznaces sta je NAJLEPSE, i NAJBOLNIJE sta ce ti se DESITI tokom APRILA!

4. travnja 2024. 0 By Maja

KARTA BROJ 1

Ti si osoba koja je do sada morala mnogo da se trudi za svoju srecu. Neka desavanja ti sigurno nisu lako pala, ali ti si bice koje nikada nece odustati. Iza tebe su veliki problemi koje pokusavas rijesiti, ali sreca kao da ti u inat okrece ledja.

Veliki si borac za svoju srecu koji nikada nece odustati. Novcana sreca je ta koja ti je potrebna, jer karta koju si izabarao pokazuje na to da tebe prate novcani problemi koji ti stvaraju veliki nemir. Ono sto je sigurno jeste tvoja odlucnost. Odlucnost da ces uspjeti u svojim namjerama da ti bude bolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ovaj mjesec u tvoj zivot donosi velike promjene koje ce tebi od velikog znacaja biti. Poci ce ti za rukom da ostvaris  nesto, i da dobijes velike novce.

Novcana sreca je ta koja ce tebe pratiti tokom cijelog mjeseca. Ali sa tvojom novcanom srecom dolazi  velika ljubomora od strane osobe koju smatras svojim velikim prijateljem. Brzo ces shvatiti koliko ljubomore vlada , jer ta osoba svoja osjecanja nece moci sakriti i pokazace svoje pravo lice.

To cete mnogo zaboljeti, jer toj osobi si uvijek mnogo vjerovao. Tvoje je da budes sretan i da se ne obazires na desavanja koja ce se odvijati. Pozeli pogresnom prijatelju sretan put, i uzivaj u svojoj sreci.

 

KARTA BROJ 2

Jako ti je bitno da se ostvaris na poslovnom polju, jer ti zelis da postignes mnogo. Bolji zivot je za tebe prioritet, jer ti zelis taj bolji zivot kako za sebe tako i za svoju porodicu. Osoba si koja se  mnogo toga odrice kako bi ostvarila srecu za sebe i svoje najmilije. Ti imas veliko srce, jer ti nikada ne mislis samo na sebe. Tebi se u ovom mjesecu pruza prilika za jedan novi posao koji ce ti donijeti odlicnu zaradu.

Sansa je pred tobom da sve promjenis, ali sa srecom dolazi i tuga. Ti ces uspjeti da ostvaris svoj veliki san , i tebi ce poceti da ide  na bolje.

Ali voljena osoba ti nece biti podrska. Tvoj partner je previse fokusiran samo na sebe, i malo ga zanima tvoja sreca, koja nije samo tvoja vec zajednicka, ali on to ne shvaca. Mnogo cete povrijediti  to nepostovanje, jer ti si mnogo cinio za vasu srecu, ali tvoj partner to nece zeljeti priznati. Ti ces tokom mjeseca aprila donijeti jednu vaznu odluku kada je vasa veza u pitanju.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2