Utorak pred nama ce jednom znaku biti NAJLEPSI DAN IKADA, ali ce jednom slomiti srce!

Utorak pred nama ce jednom znaku biti NAJLEPSI DAN IKADA, ali ce jednom slomiti srce!

3. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Kako se lepo osecate pod okom jedne  skorpije! Zaljubljujete se u nju, a da vas ona u tome hrabri na svakom koraku.Vreme je da budete spremni na nove korake i da idete dalje. Danas imate sansu radovanja pa je iskoristite do maksimuma.

 

SKORPIJA

Kako vas vodi osecanje  srece, pomesano  sa osecanjem moci, tako cete se i ponasati.I dalje zelite da ostanete dominantni tako sto cete drzati dosebe. Vodicete glavnu rec, a to ce smetati vasoj okolini.

 

STRELAC

Mozda je vreme da ovaj dan bude najlepsi dan ikada, u vasemzivotu. Srescete onu pravu koju zovu srodnom dusom. U momentu cete se zaljubiti i postacete prava kombinacija idealnog para. Zato ste srecnik dana.

 

JARAC

Ne osecate bas nista  posebno, a vase srce kuca  ludo.Koji je razlog i koji povod za sve to, i da li ga vec znate? Zasto sve oko sebe ubedjujete  da nemate poseban razlog, kada postoji jedna, za vas posebna osoba? Priznali ili ne, videcete i sami.

 

VODOLIJA

Ljubav vam je pokretac u svemu, ali i cesti razlog vase tuge i nervoze. I ovog dana moze biti jako turbulentno. Lavina nepovoljnih desavanja ce opet da pokrene vas osecaj tuge i neuzvracene ljubavi.

 

RIBE

Osecaj srece  koji nikako da stigne do vas, konacno ce da  se useliti u vase srce.Jedna ce vam ga vaga  da uznemiri i da ucini  srecnim i zaljubljenim. Vreme je da se nadjete na pola puta i jedno drugom da pohitate u susret. Svakako ga odavno planirate da se desi.

 

Stranice: 1 2