IZABERI POKLON i saznaj TAJNU SVOJE BUDUCNOSTI – jedan je znak VELIKOG NOVCA!

IZABERI POKLON i saznaj TAJNU SVOJE BUDUCNOSTI – jedan je znak VELIKOG NOVCA!

4. travnja 2023. 0 By Maja

POKLON BROJ 1

Ti si osoba koja se je uvijek borila za ono sto joj je  bitno u zivotu. Naravno da si se i ti morao suocavati sa velikim porazima, ali nikada nisi zelio da odudtanes. Ti si jaka osoba koju krasi velika upornost. Tvoje zelje nikada nisu bili oretezno velike.

Ti si si skromno bice koje zeli srecu , ali i koje se za tu srecu zna i izboriti. Postena si i dobra dusa to moramo reci.

Tvoj put nije uvijek bio jednostavan, ali ti zbog uspjeha i novca nikada nisi prodao svoj obraz. Ti zaradis kolik oje dovoljno u ne zahtjevas nesto posebno.  Velika si dobrica to mozemo jos sto putan napisati, jer pokon kojeg si izabrao mnogo govori o tebi.

Velika dusa , velikog srca koja i pored svojih manjih novcanih primanja uvijek pronadje nacin da pomogne drugima.  Karma je sve zapamtila i sve vidjela. Ti se sa svojim dobrim djelima nikada nisi hvalio, ti je karakter dobrih ljudi. U ovom poklonu se krije tvoja sudbina i ona ce biti predivna .

Velika novcana sreca je pred tobom koja ce ti znaciti mnogo i koja ce mnogo u tvom zivotu da promjeni na bolje.

Novcana sreca stize u tvoj dom i ti za probleme vise neces znati. Uskoro ces is sam primjetiti kako se jedno po jedno mijenja na  bolje. U  buducnosti ti neces znati kud sa tolikim novcem jer jer takva sreca se ne desava cesto.

 

POKLON BROJ 2

Ti se mnogo trudis kako bi ti krenulo na bolje, ali kao da  losa sreca ne zeli da se odmakne od tebe. Posebno u zadnje vrijeme mnogo toga ti nije poslo za rukom, jer sa velikim poslovnim problemima si se morao boriti.

Sreca ti nije bila naklonjena , mada si ti zaista sve cinio kako bi ti krenulo na bolje

Nazalost i u buducnosti  ces morati da se suocavas sa velikom tugom ,  i velikim problemima. Poklon kojeg si izabrao sluti velikoj novcanooj sreci koja nece dugo trajati, jer ti ces preko noci ostati bez novca. Tek tu pravi problemi pocinju ,ali to ces jos da pronadjes neki nacin da ti krene na bolje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2