Ovim znacima dolaze BOLJI DANI,imace SRECE U LJUBAVI i na polju KARIJERE!

Ovim znacima dolaze BOLJI DANI,imace SRECE U LJUBAVI i na polju KARIJERE!

5. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Vreme je na  vasoj strani, pa pokazite sta vam se isplati.Vreme je da se radujete i da vase srce kuca.I da ste od onih kojih  koji ce se truditi da iskoriste svoje vreme i sanse koje se pruzaju.Bolji dani su pred vama.

 

BIK

Od vas se ceka da budete  strpljivi i da znate  da reagujete polako.Nemojte biti ishitreni, i nemojte se kockati sa srecom.Zato gledajte u svoje sanse na pomolu i budite spremni da ih koristite. Samo strpljivo i verno.

 

BLIZANCI

Niste svesni da se okrenete onoj sto vas voli i da budete osoba koja ce ciniti na vasu korist.Pokazite da mozete  da se sredite svoje srce i osecanja koja vas  nose.Od vas se ceka  da budete  verni i po osecanjima i po  vernosti.

 

RAK

Radite i samo radite, i nikako sebi odmora i predaha da date.Mozda je sada vreme da se i vide vasi  rezultati rada. Ovo su dani da bude  vas period  i da ga iskoristite na polju karijere. Uspecete i bicete jako zadovoljni.

 

LAV

Vreme je konacno za dane vase ljubavi.Pred vama je  period kada cete biti jako srecni, i gde ce sreca isijavati iz vaseg lica. Vreme je da budete spremni da i dalje uzivate, ali i da se trudite da vasa sreca traje i potraje.

 

DEVICA

Niste svesni sta  vas ceka, a bice to neki veci nesporazumi.Partner ce se  truditi da ih prevazidjete a vi cete biti ravnodusni.Morate da se  okrenete  punom snagomi da znate sta vamje ciniti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2