Ovim znacima dolaze BOLJI DANI, imace SRECE U LJUBAVI i na polju KARIJERE!

Ovim znacima dolaze BOLJI DANI, imace SRECE U LJUBAVI i na polju KARIJERE!

4. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Srce vas upozorava na ljubav koja vam se smesi.Od vas se  ceka  da ne kvarite osecanja  nego da ih velicate. Vasa  dolazeca ljubav je vrlo lepa i trebate joj pruziti sansu. Iskoristite sve svoje mogucnosti  da ovu ljubav sacuvate i da u svojem srcu  smestite sto pre.

 

SKORPIJA

Uskoro cete se zaljubiti, mada sada radite na polju karijere. Vreme je da  se okrenete i njoj i da znate sta vas  zanima. Vreme je da vasa inteligencija  dodje do izrazaja i da pokazete ko ste i koliko vredite.Kod vas mogu i ljubav i karijera.

 

STRELAC

Bili ste spremni da se srede neke situacije i da znate sta vas ceka.Niste spremni da izadjete u susret samo svojim osecanjima.Od vas se ceka da se izjasnite po pitanju srca i da se zna sta osecate.Pokazite da vas ceka prelepa ljubav.

 

JARAC

Naivno verujete u ljubav jedne vodolije a ona vas nece. Zasto osecate da mozete biti par, kada vasa osecanja nisu obostrana. Vasa je ljubav nemoguca sa njene strane.Zato je bolje da se okrenete nekoj drugoj, ova vas nece voleti.

 

VODOLIJA

Imate mnogo obaveza i vreme je da budete spremni da ih ispunjavate.Pokazite da cete se snaci da cete ici za njima i otaljavati ih neumorno.Mozda je vreme da budete mnogo zadovoljniji, i da pokazete da cete ih ispuniti.

 

RIBE

Do sada ste nekako plivali i pokazali ste i hrabrost i snagu. Bili ste pod budnim okom jedne osobe i ona ce sada zeleti da vam pridje.Zelecete da se  priblizite onoj koja vas zanima i vreme je da se i ona zaljubi u vas. Ne gusite osecanja, pokazite  da ih imate i da cete ih gajiti za  nju.

Stranice: 1 2