Ovim znacima stizu dani najlepsih promena!

Ovim znacima stizu dani najlepsih promena!

5. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Bas kao i uvek, od vas se ceka ogromno strpljenje. Pokazite da cete i dalje biti tolerantni, ali ne previse.Do sada su vasa delovanja bila neogranicena, a sada morate naci i postavitu granicu. I vi ste covek, i ranjivi ste.

 

BIK

U zadnje vreme se stalno osecate potisteno i pogubljeno.Verujte da je sve vasom krivicom. Niste  se zapitali sta vam zapravo smeta da biste toipokazali partneru.Ne samo njemu,vec i osobama iz vase blize okoline.

 

BLIZANCI

U momentu pokazujete bes i ljutnju, pa se posle kajete. Ne vredi vam to nista kada posle necete moci da izmolite za oprostaj. Vreme je da se na greskama ucite i da budete  spremni da se vase srce  usmeri.

 

RAK

Nemate sanse  kod jedne osobe ma kako se trudite. Pokazite da cete znati sta vam je na umu  i sta  biste mogli da ucinite. Ako vidite da sami sebi dajete lazne nade, okrenite se napred.Idite kaonoj stovas ceka sirom rasirenih ruku.

 

LAV

Ne znate da vas je  jedan   jarac ujeo za srce i tako vas ostavio tuzi. Rado biste da vratite  vreme i da vase misli mogu da sagledaju sve okolnosti.Dali ste i samikivi,ilije ssmobionepovpčjan trenutak?

 

DEVICA

Nikad se ne izvinjavate jer ne znate za tu rec. Duzni ste je jednoj osobi i nikad se ne zna  kada cete morati da joj se izvinete.Mada bezite od takvih prilika,pokazite da je red da pokazete malo  i ljudskosti. Ljudski je gresiti, ali i prastati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2