Evo koji ce znaci da se pomire sa osobom iz proslosti u narednih mesec dana!

Evo koji ce znaci da se pomire sa osobom iz proslosti u narednih mesec dana!

5. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Nikada ne pomisljate na ono sto bude, i ono sto prodje.Vi ste suvise poslovni, pa i suvise ponosni.Zato se nikada ne osvrcete svojoj  proslosti,a pogotovu osobama iz proslosti svoje. Nekobi zeleo da je drugacije.

 

 BIK

Ili ste previse ponosni ili suvise ranjivi, pa nikako da se okrenete bivsoj.Dok ona sanja o  ponovnom susretu,vi je se cak i ne secate kako  biste trebali. Vreme je da malo vise promislite i da se znaju vasi  koraci.Mozda  ce ona nesto da pokusa uskoro.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ne znate kako da se postavite u datom momentu i zato se plasite susreta. Ne uopste,  no  samo sa svojim bivsim ljubavima.Nikada ne znate kako biste  mogli da reagujete, ma kako da ste  ozbiljni.

 

RAK

Ni vi ne zaostajete bas mnogo kada se radi o bivsim ljubavima. Ni vi niste nikada bas sifgurni u svoje reakcije,pa se klonite takvoih susreta.Cak i oni sucajni, koje niko ne primeti,  vas duboko potresu. Uskoro cete imati slicnu situaciju.

 

LAV

Vreme je  da budete  svesni  momenata koji vas bole, a koje izbegavate.Bice da je to onaj koji vas zeli pomiriti sa bivsom.Ona zna koliko ste ponositi  i koliko ste odlucni kada nesto resite.Vreme je da budete spremni na jedan susret koji ne ocekujete.

 

DEVICA

Mozda ce vam proslost zakucati na vrata pa cete biti iznenadjeni. Osoba iz proslosti ce najaviti da se sa vama zeli pomiriti.  Da li cete biti spremni, ili cete bar pokusati, ili cete biti zateceni  i pogubljeni? Pazite se pogresnih poteza!

Nastavakna sledecoj strani..

Stranice: 1 2