Evo koji ce znaci da se pomire sa osobom iz proslosti u narednih mesec dana!

Evo koji ce znaci da se pomire sa osobom iz proslosti u narednih mesec dana!

5. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Nesigurni ste u svoja osecanja, a neko se ljuti na vas. Zasto nikako da znate sta vas ceka, sta zelite i sta je ono sto tacno osecate? Morate pokazati sta bar osecate, a ne da se lomite i ne znate sta!Vreme je da budete sigurni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Da se nadate pomirenju sa jednom osobom iz proslosti, svakako je istina. Samo sto tu istinu ne smete da priznate ni sebi, drugima. Uskoro cete se opet sresti i moracete poslusati svoja srca koja ce vas spojiti.Sledi nenadano pomirenje.

 

STRELAC

Svoje osobe iz proslosti, uvek menjate sa nekim drugim i novim osobama.Vreme je da  priznate da to ne cinite iz obesti, vec da vam bude lakse. Cesto u srcu nosite tugu zbog neuzvracene ljubavi.  I trazeci novu, zivite u nadi da ce vam se posreciti.

 

JARAC

Ako  vase srce nosi tugu zbog bivse, vreme je da sebi date jos jednu sansu. Zasto biste oboje patili, ako ima nade da se nesto i popravi? Cinite sve sto je do vas, budite uporni i ne odustajite! Nikad se ne zna sta vas ceka, pomirenje ili zaborav!

 

VODOLIJA

Ponasate se vrlo cudno pa vas cesto ne razumeju mnogi. Vase emocije se stalno menjaju i vreme je da budete jasni sta osecate.Osetljivi ste na jednog bika jer mu drzite stranu, dok opet cesto govorite protiv  njega. Izjasnite se, volite ga ili ne?!

 

RIBE

Spremni ste i sposobni da se izborite sa prosloscu.Realno sagledavate stvari pa ne mislite  nista nemoguce. Uvek ste spremni dati sansu, ali onda kad je ocenite da ona i postoji.  I u skladu sa zdravom procenom, cinite sve sto je do vas.

Stranice: 1 2