Izaberi SRCE LJUBAVI i SAZNAJ da li ce do kraja godine  i vase biti slomljeno?

Izaberi SRCE LJUBAVI i SAZNAJ da li ce do kraja godine i vase biti slomljeno?

5. travnja 2023. 0 By Lala

Srce je uvek  simbol ljubavi,a moze biti srecno,zaljubljeno,razocarano. Najgore od svih osecanja jeste ono kada vam je srce slomljeno,pa jos od onog koga volimo. Kakvo ce vase srce biti do kraja godine, i  cije ce srce biti slomljeno?

Izaberite samo jedno srce  i saznajte sta vam sledi na polju ljubavi.

AKO STE IZABRALI SRCE LJUBAVI BROJ 1

Vi koji ste izabrali  sliku srce ljubavi pod rednim brojem jedan, rado cete moci da se okrenete svojim zeljama. Vi i idete ka njima i tezite da one bude uskoro i ostvarene.Vas problem je taj sto cete  biti  jako ljubomorni prema svima i za sve.

Vase izabrano srce je srce ljubomore i vreme je da je vi malo pocnete kontrolisati.Vasa ljubomora je ogromna i vreme je da se vi malo usmerite. To sto pokazujete ljubomoru govori samo da ste vi jako zaljubljeni u jednu osobu. Zelite je za

sebe i cinite sve da biste do nje i dosli. Ljubomorno je cuvate i vodite se ubedjenjem da mora da bude vasa ili nicija.

Oko nje ste postavili strazu i ne date joj u blizinu nikome.Ni onima koji zele da joj se priblize, ni onima koji joj zele biti prijatelji.Ponasate se tako da joj branite sve i oseca se pod pritiskom.Bas kao da je pod prismotrom sa vase strane.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zato pazite sta cinite, jer ako nastavite ovoliko da je gusite,ostavice vas. Ako nastavite ovoliko da joj ljubomorisete, nece vas voleti i zato budite vesti da je vezete za sebe:Ljubavlju,tolerancijom i postovanjem! Bez  ovih glavnih osecanja ,ako ih ne pokazete, mozete lako zaraditi samo svoje slomljeno srce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2