Ovim znacima ce biti  SLOMLJENO SRCE jer oni svoje PLANOVE nece uspjeti ostvariti!

Ovim znacima ce biti SLOMLJENO SRCE jer oni svoje PLANOVE nece uspjeti ostvariti!

9. travnja 2024. 0 By Maja

Ovi znaci imaju velike poslovne ali i privatne planove ali tuga ce ih pratiti jer oni svoje snove nece uspjeti ostvariti. Mnogo se bore za svoju srecu ali ostaje im samo slomljeno srce koje ce ih kostati mnogo boli.

OVAN

Vi ste zodijak koji je uvijek posteno znao da se bori za svoju srecu. Vi nikada niste zeljeli da vas tuga savlada jer vi ste neko ko je uvijek mislio samo dobro i koji se je uvijek samo svojoj sreci nadao. U vasem zivotu je proslo mnogo tuge ali vi ste uvijek znali da se suocite sa problemima koji su bili pred vama. Nije vam bilo lako ali vi ste morali da se suocite sa tugom kao nikada do sada.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ipak nikada  niste prestali da se borite za svoje snove i zelje, posebno na poslovnom polju vama je potrebno malo vise srece. Vi niste zeljeli da bilo ko upravlja vasim  idejama jer vi imate svoje planove koje zelite da ostvarite. Nazalost to se nece desiti jer vas ponovo ocekuje samo tuga. Vi cete morati da se pomirite sa velikim problemima jer pred vama su desavanja koja ce vam samo probleme i tugu donijeti.

Na poslovnom polju sve ce da vam krene naopako i vi cete izgubiti svoje radno mjesto. Ali vise ce vas zaboljeti tuga koja ce doci od strane voljene osobe jer ona ce vam okrenuti ledja kada vam najvise bude potrebna. Nece vam biti lako jer ostacete sami da se borite sa problemima koji su pred vama.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2