Vaga uziva, Lav se zaljubljuje, Ovnu novac na prvom mestu…

Vaga uziva, Lav se zaljubljuje, Ovnu novac na prvom mestu…

9. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

U narednim danima vi cete biti prezaposleni. Vi ste jako radosni jer ste neko vredan i neko ko ce previse raditi. Vama ce u narednim danima samo novac biti na prvom mestu.I zato cete biti uvek  voljni  da se  okrecete radnim obavezama, jer vam nose novac i dobru zaradu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Osecate se zamisljeno i zbunjeno, ali se okrecete napred ne znajuci gde cete. Jos nista nista uspeli, niti ste  napravili plan za naredne dane.Necete se radovati, niti znati  sta mozete  ostvariti. Niste sigurni  sta zelite , niti sta hocete, a svasta biste za sebe!

 

BLIZANCI

Vasa sreca ce biti ocigledna jer vam se smese neke lepe sanse.Na vasu srecu i vasu korist, bicete  neko ko ce znati da prepozna svoju sansu. Vasa sansa ce biti i vasa prilika da ostvarite svoj naum.

 

RAK

Vi ste tuzni i vreme je da se vaa tuga  preokrene u osecaj srece. Naredni dani ce vam doneti nove korake. Sledi vam  jedan lep susret koji ce vas vinuti  put radovanja. Od vase srece  ce krenuti i vas osecaj radovanja, a povod i uzrok vase radosti, bice jedan  lav.

 

LAV

Jos i ne slutite da ste vec zaljubljeni u jednog raka i da preti da bude vase voljeno bice.Na putu ste da zaplivate u ljubavnoj reci i budete neko ko ce znati da se nada. Konacno ste u lepoj vezi koja ima uvod i osnovu za nesto trajno.Zaljubljujete se.

 

DEVICA

Vasa veza sa  jednom skorpijom moze bitio jako lepa.Na vama je da pokazete sta je ono cemu vi tezite. Vase srce ce vas  voditi  i vreme je  da shvatite  da cete biti voljeni.  Ali samo ako budete sptemni da tolerisete neke stvari.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2