Ovi znaci ce SAZNATI da nisu VOLJENI: Cijeli njihov svijet se rusi!

Ovi znaci ce SAZNATI da nisu VOLJENI: Cijeli njihov svijet se rusi!

6. travnja 2024. 0 By Maja

Pred ovim znacima je velika ljubavna taga jer ce voljena osoba da im prizna bolnu istinu. Nece im biti lako jer oni vole iskreno i cijelim srcem.

BLIZANCI

Vi ste zodijak koji je uvijek volio iskrenog srca i to se nikada nije promjenilo. Zodijak ste koji je u zivotu mnogo patio zbog ljubavi ali nadate se da ste sada pronasli svoju srecu sa osobom koju ludo volite. Mnogo ste do sada zajedno prosli ali vasa ljubav je bila jaca od svega i sve ste zajedno uspjeli savladati.

U vasoj vezi nije uvijek sve samo med i mlijeko ali vi se nadate velikoj sreci. Vi svog partnera mnogo volite i ne mozete da zamislite zivot bez njega. Vasa ljubav je iskrena i nikada niste ni pomislili da prevarite ili da lazete voljenu osobu. Ali vas vas partner hoce slagati i laze vas vec duze vrijeme. Ali lazima dolazi kraj jer vas partner ce vam priznati istinu da vas ne voli iskreno. Razlog njegovog postupka je jedna druga osoba sa kojom on vec duze vrijeme ima tajnu vezu. Pred vama je velika tuga i vase srce ce ostati slomljeno.

Bice vam tesko jer pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku tugu donijeti. Necete se tako lako moci pomiriti sa istinom koja ce biti bolna jer i previse ste voljeli svog partnera. Imali ste velike planove ali svi ti planovi padaju u vodu.

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti samo veliku tugu jer vas parnter ce vam okrenuti ledja i nastaviti svoj zivot sa osobom zbog koje ce vas ostaviti. Nece vam biti lako ali ne zaboravite da ste vi jak zodijak koji zna da se suoci sa svakom tugom.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2