Ovim znacima stizu dani VELIKE TUGE: Njima ce VELIKA LJUBAV okrenuti ledja!

Ovim znacima stizu dani VELIKE TUGE: Njima ce VELIKA LJUBAV okrenuti ledja!

6. travnja 2024. 0 By Maja

Pred ovim znacima su velike promjene koje ce im samo veliku tugu donijeti. Njima ce voljena osoba zauvijek okrenuti ledja jer nisu iskreno voljeni.

BIK

Vi ste bez imalo sumnje zodijak koji je uvijek zivio samo za ljubav. Vama je ljubavna sreca na prvom mjestu i vi cinite sve za svog partnera jer mnogo ga volite. Uvijek ste vi samo iskreno voljeli jer niste se nikad igrali sa tudjim emocijama. Vase srce je iskreno uvijek bilo i ostalo. U vasoj vezi nije sve samo med i mlijeko, nesulgasice znaju da budu dio vase veze ali vi se samo za srecu borite.

Posebno zadnji period vam nije donio veliku srecu jer i vi sami ste poceli da imate sumnje koje vam se nikako ne dopadaju.

Mada zelite da vjerujete da ste samo iskreno voljeni, u danima koji su pred vama sve ce se dokazati suprotno. Pred vama su naime desavanja koja ce vam slomiti srce jer voljena osoba ce vama zauvijek okrenuti ledja. Pred vama je velika tuga jer ce vam voljena osoba priznati da niste jedina ljubav u njenom zivotu.

Sve to ce vam jako tesko pasti jer vi mnogo volite svog partnera i za njega ste bili spremni sve da ucinite.

Nazalost dani koji su pred vama donose vam samo veliku tugu jer vi cete morati da se suocite sa istinom koja ce biti bolna. Pred vama su desavanja koja vam samo tugu donose jer voljena osoba vam priznaje da vas ne voli. Vi ste cinili sve za zajednicku srecu ali to vam se nece vratiti na posten nacin. Imajte u mislima da vi vrijedite mnogo vise i da samo iskrenu ljubav zasluzujete. Vas partner ne zna da cijeni vasu iskrenu ljubav samim tim je i ne zasluzuje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2