Ovnovima umor, Blizanci u dilemi,Vagama  odluke…

Ovnovima umor, Blizanci u dilemi,Vagama odluke…

6. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da budete svesni svojih obaveza i da se zna cete pre. Rasporedite ih i nemojte da se premarate, misleci da mozete sve.Vreme je da budete odlucni i da se zna sta vam je prioritet. Naravno da ce biti sve vezano za jednog  lava u blizini.

 

BIK

Vec ste spremni da delujete, ali imate obilje obaveza. Nece vam biti lako u danima koji su pred vama.Mozda ce vam dobro doci da se malo takmicite sa jednim  blizancem u blizini. Da znate samo, ljubomoran je na vas, i na sve vase uspehe.

 

BLIZANCI

Nemate nista posebno za reci, pa gledajte kako cete dalje. Jedan vas je rak dovoljno uznemirio da ne znate kako cete dalje. Vreme je da mu se revansirate ili da saznate zasto vam stvara nemir i nervozu!Je li to on zaljubljen u vas ili nije?

 

RAK

Dovoljno cinite za jednog blizanca i izlazite mu stalno u susret.Ni vi niste div da biste radili za oboje. Nemate se vise razloga da zalite, niti da trpite takvo njegovo ponasanje.U narednim danima mu recite sve sto vam je na umu.

 

LAV

Stalno ste u nekoj guzvi, bilo da se radi o radnim obavezama ili poslovima kuci. Vi stalno idete u situacije koje vas teraju da dajete maksimum. Uvek uzimate vise poslova uporedo, pa cete tako i ovih dana.Zasto i koje misli izbegavate?

 

DEVICA

Pokusajte da delujete otvoreno i pokazite da ste svesni posledica. Zasto bezite od istine koja vam ne ide u prilog? I ovih cete dana tesko vuci breme svojih, ali i partnerovih obaveza. On ce lencariti dok se vi budete lomili od posla.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2