Tokom nedelje necija ce ljubav da utihne, a izmedju dva zodijaka se radja ljubav na prvi pogled!

Tokom nedelje necija ce ljubav da utihne, a izmedju dva zodijaka se radja ljubav na prvi pogled!

6. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Cija ce ljubav  da procveta a cija ce da utihne, jos ne zna.Ako se plasite  da sagledate neke cinjenice, mozda je sada pravo vreme. Pod utiskom ste da vas ceka  nesto vrlo posebno, pa jos ne mozete da sredite utiske.

 

BIK

Vi niste ni svesni kako se trudite da batalite sve sto moze biti lepo.Zasto sami sebi cinite na stetu, umesto na korist? Da li je razlog vasoj bezvolji to sto se nesrecno zaljubljeni u nekoga?I Posto osecate nemogucu ljubav, zato se i predajete.

 

BLIZANCI

Vasa ce ljubav polako da utihne ovih dana.Mada ste odavno mislili da ce da pukne, sada cete se i uveriti.Srusice se kao kula od karata, pa se okrenite boljim  stvarima.Ako je kraj, necete ga izbeci ma sta da cinite.

 

RAK

Vec ste postali oprezni a ovih dana morate biti jos oprezniji.Od vas se ceka da postanete ovih dana i oprezni i obazrivi. Imacete sansu da se okrenete  ka jednom jarcu.Pazite o cemu se radi, o  ljubavi ili samo o zabludi.

 

LAV

Ne znate ko vas voli, ali cete se uskoro uveriti. Vas cilj ce biti da budete  spemni da odgovorite ljubavlju na ljubav.To je ono sto nemate i cega vam fali.Vec ste imali vezu iz koje ste izasli povredjeni. Sada vam dobro dodje i nagovestaj ljubavi.

 

DEVICA

Vreme je da naredne dane budete otvoreni za razgovore i teme.Vreme je da budete jako otvoreni po pitanju osobe koja vam se dopada.Necete se radovati, a da niste  osetili da vam se blizi sreca. Zato cete dobro proceniti   svoje mogucnosti i tacno znati cemu se nadati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2