Evo sta je ovim znacima sudjeno u NAREDNOM PERIODU-neko bi se mogao razocarati!

Evo sta je ovim znacima sudjeno u NAREDNOM PERIODU-neko bi se mogao razocarati!

7. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Slede neka desavanja za kakva mozda necete biti spremni.Pokazite da cete znati kako se postaviti. Niti brzajte sa nekim koracima, niti se izjasnjavajte tako brzo.Polako osmotrite sve dok ne zakljucite u kakvoj ste poziciji.

 

BIK

Nece ovo biti vas  najbolji period, no ce vise biti period prilagodjavanja.Trenutno ste u problemu  sto se tice i posla i novca.Vas se posao prepolovio, a za drugi nemate volje da ga trazite. Kako cete pregurati ovaj krizan period?

 

BLIZANCI

Mozda ste poceli  da se zalite na izdatke a da ne znate  da oni tek slede. Vreme je da budete spremni da podnesete sve sto vas ceka.Nece biti lako, jer izdaci slede i to ne mali.Imacete srece sto imate podrsku i pomoc od jedne zenske osobe.

 

RAK

Dugo ste cekali da se nesto resi, i konacno se resilo u vasu korist.Bas zato se nadate da ce ovo biti vas bolji period, ali nece kako ste se nadali.Imacete nekih neprijatnih situacija, pa cete se jako razocarati.

 

LAV

Ne smete da se zanosite da cete opet biti skupa sa bivsom.Niste bili spremni da se nosite sa situacijom, a sada cete da trpite posledice.I to posledice bas svojih gresaka. Mada su lazne nade kojima se hranite, mozda se nesto i posreci.

 

DEVICA

Osecate se nemocno pred jednom osobom, a zelite pokazati moc. Sta se to desava sada kada ste  spremni da se otrgnete od nje? Olako odustajete na pola puta, bas kao da  vas nazad vraca neka nevidljiva sila.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2