Izaberi simbol i saznaj sta ce ti se DIVNO DESITI!

Izaberi simbol i saznaj sta ce ti se DIVNO DESITI!

6. travnja 2024. 0 By Lala

Imate pred sobom tri simbola srece i svaki treba da vas upucuje na nesto lepo. Da li su to vasa desavanja, ocekivanja,snovi i nade? Ili je u pitanju samo ljubav  kao glavni pokretac, neka omiljena dva oka i osoba koju zelite samo za sebe?

Izaberite samo jedan simbol i saznajte sta vas lepo ceka!

AKO STE IZABRALI SIMBOL BROJ  1-MACA KASICA

Vi koji ste izabrali sliku prvog ponudjenog simbola, izabrali ste macu kasicu. Da li se to radi o vasem  nacinu da se nekome usmerite i da pocnete da mislite o njemu. Vi ste stedeli samo zbog jedne osobe da biste se pred njom dokazali.

Dok svi oko vas misle da  ste nedostojni te osobe, i da joj niste ravni, vi cete se svim silama truditi da joj budete ravni.Vi ste obicna i sasvim jednostavna osoba koja se zeli da se usmeri  ka  onome koga zeli i voli.

U vasoj okolini je misljenje da bogati idu sa bogatima, siromasni sa siromasnim.Vi ste inteligentna osoba i imate velike kvalitete. Vreme je da im se posvetite i da ih dokazete. Dok je osoba u koju ste zaljubljeni, vrlo  uspesna  i  grabi poslovnim uspesima, vreme je da se pratite. Sva svoja osecanja i svoje inteklektualne vrednosti pokazacete i biti joj uskoro ravni.

I za vasu okolinu da se zna da niste bas bez prebijene  pare, jer ste vredno radili i stedeli.Zato sto ste vredni i niste  rasipnik, vec imate neku sumicu. Okrenite se  svojim koracima i svojim zeljama i vreme ce uskoro biti da se prepoznate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2