Poslije mnogo tuge ove znakove ocekuje samo VELIKA SRECA!

Poslije mnogo tuge ove znakove ocekuje samo VELIKA SRECA!

6. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Imate brojne obaveze koje ispunjavate na  vreme i bez prituzbi.Vase je srce spremno da se izbori sa onim sto sledi, ali nije sve ni u radu.Vreme je da pored posla nadjete sebi nesto sto bi vas  dodatno cinilo srecnim.

BIK

Niste  spremni da se okrenete nicemu posebnom, a jasno da cete morati.Vreme je da se konacno okrenete konkretnim stvarima i da znate sta cete.Vreme je za novu ljubav koja bi vas usmerila i pokazala da je vredno ziveti.

 

BLIZANCI

Ne znate kako da se radujete i cemu, a pred vama nisu neka posebno lepa desavanja. Vec ste u prilici da ocekujete bilo sta, ali nista lepo nece samo. Da vam bude lepse  morate se snaci  i uciniti bas sve.

 

RAK

Morate se naci u prilici  da vas  nesto muci jer niste razmisljali unapred. Nesto vazno ste morali da resite davno pre, a vi niste. Sada se srecete sa posledicama sopstvenih  gresaka. I vreme je da probate da se snadjete u svemu i sebi olaksate.

 

LAV

Svasta vam se desavalo i lepog i loseg, pa se nadate da nece opet.Zato ce desavanja pred vama da budu prelepa. Bice bas na vase veliko odusevljenje sve  lepe stvari. U druzenju sa  nekim starim drustvom naci cete i jedno novo lice.

 

DEVICA

Imali ste brojne dileme sta ciniti i kako da se sredite. Period koji sledi moze vas usmeriti na pravi put. Vreme je da budete odlucni i da se zna sta biste zeleli. I da budete odlucniji i da se izjasnite, ma sta zeleli i ma sta osecali.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2