Subota ce biti POSEBNA za ova TRI ZNAKA:Oni ce imati UBEDLJIVO NAJVISE SRECE!

Subota ce biti POSEBNA za ova TRI ZNAKA:Oni ce imati UBEDLJIVO NAJVISE SRECE!

7. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Srce vam se cepa pri pomisli na strelca koji vas ne primecuje. Dajete mu i srce i dusu, ali nije svestan  toga. Danas je vreme da se i on izjasni po pitanju daljeg. Ili  ce vas voleti, ili pustiti da idete dalje. Morace se izjasniti.

 

SKORPIJA

Zasto krijete pogled dok vas neko svojim  pogledom nagradjuje?Jasno da ste mu se svideli, i da se i on vama svidja.Danas imate sansu da postanete drugi srecni zodijak.Iskoristite svoju sansu sto vam se danas pruza.

 

STRELAC

Vasa je prica jako lepa, pa sa njom nastavite danas. Danas je dan da otvorite srce i kazete sve sto imate reci. Neko ce jedva docekati da cuje sve do kraja i da se nagradi ljubavlju sa vase strane.Bice ovo vas ubedljivo najsrecniji dan, a vi najsrecniji zodijak.

 

JARAC

Ne znate  kako biste se postavili prema jednoj osobi koja vam se svidja.Imala je dugu vezu  iz koje je izasla, i sada biste joj bili  uteha. Verovatno cete danas kroz svo ponasanje da procenite na cemu ste. I da u njenom srcu imate lepo mesto koje ste vec zauzeli.

 

VODOLIJA

Imacete opet brojne obaveze, a mogli biste malo i predahnuti.Od vas se ceka da postizete bas sve kako ste i do sada. Usporite i dajte do znanja osobi da mora i ona da se pokrene. Dugo ste vukli teret za dvoje, vreme je da se oslobodite.

 

RIBE

Ne znate sta biste i nemate nikakav plan za danas.Pustate da se ovaj dan odvija sam od sebe, pa kakav god da bude. Nemate neka preterana osecanja, ni  neke odredjene planove i zelje.  Mozda ovaj dan vec kroji planove za vas.A jedan ce vas bas danas jako prijatno iznenaditi.

 

Stranice: 1 2