Bik SAZNAJE ISTINU,Blizanci na KORAK od LJUBAVNE SRECE,a evo zasto Vodolije CEKAJU VELIKA ISKUSENJA!

Bik SAZNAJE ISTINU,Blizanci na KORAK od LJUBAVNE SRECE,a evo zasto Vodolije CEKAJU VELIKA ISKUSENJA!

8. travnja 2024. 0 By Maja

BIK

Vi ste poznati kao zodijak koji se nikada nije plasio istine i koji se je uvijek za istu borio. Vas obraz je uvijek cist, vasa savijest mirna jer vi uvijek pokusavate da budete pravedni prema svima. Vi ste zodijak za primjera, jer sa vama se malo ko moze porediti. Iza vas je jedan tezak period u kojem ste se morali suocavati sa velikim razocarenjima.

Na poslovnom polju vam nije islo onako kako ste to imali u planu, ali i na polju ljubavi mnogo toga vam nije islo kako treba. Ipak, osoba ste koja zeli da se izbori za svoju srecu, berz obzira na sva desavanja iz proslosti.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi zelite da budete sretni, ali problemi koji se nizu u vasem privatnom zivotu veomaose uticu na vas. Vi cete uskoro i saznati zbog cega su se mnoge stvari u vaem zivotu promjenile na gore. Voljena osoba nije bila iskrena prema vama, i mnogo toga loseg vam je radila iza ledja. Namjerno ili ne nije ni bitno, jer pred vama je period u kojem cete vi saznati cijelu istinu.

Vi cete saznati istinu koja ce vas mnogo zaboljeti, jer pred vama je jedno veliko razocarenje.

U periodu koji je pred vama nece vam biti lako, jer mada ce vam na poslovnom polju krenuti na bolje, ljubavno razocarenje ce mnogo lose utjecati na vas. Istina izlazi na vidjelo i vi cete biti iznenadjeni, ali na kraju ipak sretni sto ste saznali sve.

 

BLIZANCI

U zadnje vrijeme velika ljubavna sreca vam nije bila naklonjena. Vi ste osoba koja je morala da se suoci sa velikom ljubavnom boli, ali niste zeljeli da prestanete da vjerujete u svoju ljubavnu srecu.

Zodijak ste koji zna da se za svoj usrecu ponekad mora i boriti.

U periodu koji je pred vama , vas ocekuju desavanja koja ce vas mnogo usreciti. Pred vama je jedan period u kojem cete se ludo zaljubiti u jednu odobu koja ce na prvi pogled ukrasti vase srce.

Vama ce poci za rukom da ostvarite svoj veliku ljubavni san o svojoj vlikj sreci.

Na korak ste od srece koja ce vas dugo pratiti. Uskoro slijedi jedno poznanstvo koje ce  mnogo toga u vasem zivotu da okrene na bolje. Velika sreca vas ocekuje i vi sa tom osobom za probleme necete znati. Vrijeme je za veliku ljubavnu srecu. Ni sami niste svijesni koliko vam je blizu, i vrlo brzo niko sretniji od vas nece biti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2