Evo kojim znacima predivne misli donose i prelepe vesti-JEDNOG CE USRECITI! !

Evo kojim znacima predivne misli donose i prelepe vesti-JEDNOG CE USRECITI! !

8. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Vreme je za bolje vreme, malo predaha i odmora. Previse ste umorni pa ga dajte sebi, jer vam je preko potreban.Trebali biste biti mnogo razboritiji pa i misliti pozitivnije. Od vas zavisi sta cete  dalje  i sta vas  ceka ako poslusate razum.

 

BIK

Niste spremni da svarite neke stvari, a trebali biste znati.Zasto se trzate i nikako da shvatite bar situaciju u kojoj ste.To sto bezite od prave istine i stvarnosti, nije tako ni dobro, niti  ispravno. Zato se  saberite.

 

BLIZANCI

Niste spremni da se pomirite da vas ceka vest koja ce vas rastuziti.Nece biti onako kako ste ocekivali, niti kako ste se nadali. Vreme je da se  radujete i nadate da ce biti i boljih dana i boljih vesti. Nekad nije kako hocemo.

 

 RAK

Pokazite sta vam sledi i sta je ono sto biste dalje. Morate se polako hvatati u kostac i znati da se izborite. Bas ono sto  hocete, morate i  ici za tim. Nadjite prioritete i odvojite ih na stranu.Vreme je da se izborite sa necim sto vam je vazno.

 

LAV

Kako da se radujete i sta da preduzmete, a da se ne rastuzite.Zasto unapred pomisljate da nemate sanse za ono sto biste ucinili?Vreme je da budete spremni i da cekate momente  koji ce sami po sebi doci.

 

DEVICA

Osecate da vam srce steze tuga, a hteli biste kao i svaki covek, srecu.Zasto ocajavate unapred, a da niste reseni sta cete, niti zasto mislite negativno.Budite optimista, cak i da mislite da nece biti sve kako treba.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2