Izaberi CIGANSKU KARTU i saznaj  kakvu ti SUDBINU PREDVIDJA!

Izaberi CIGANSKU KARTU i saznaj kakvu ti SUDBINU PREDVIDJA!

8. travnja 2024. 0 By Lala

Karta je ono sto je uvek proricalo nase sudbine, i upozoravalo nas na neke odredjene korake. Bilo da su tarot, magicne ili ciganske, one nas vode i upozoravaju sta da cinimo. I predvidaju  nam sudbinu koja je zapisana za naredni period.

Imate tri karte koje su vam ponudjene i  ako zelite saznati sudbinu, izaberi  jednu!

AKO STE IZABRALI CIGANSKU KARTU BROJ 1

Vi koji ste izabrali sliku ciganske karte broj  jedan, vi ste pod dejstvom svojih mastanja.Ona su uglavnom vezana  za ono sto  zelite i  ticu se vase idealne slike ljubavi  koju sanjate.Vasa  sreca je  da se drzite podalje od  velikih ocekivanja i da ne mislite da ce vam se sve desiti preko noci.

Vas san je da se nadjete u emotivnoj vezi sa jednom osobom koju sanjate. Pokazite da ste  je dostojni, ali svojim zrelim koracima.Pokazite joj svojim odredjenim koracima, nekim ozbiljnim  stvarima i svojom hrabroscu.

Za vas je ovo novo poglavlje koje vas  vodi i zato ste opredeljeni za vase  nove korake. Moraju biti jako ishitreni, spretni i sposobni da se nadjete u poziciji da vas zele i hvale.Vreme susreta sledi, ali pokazite da cete se radovati.

I da necete  da se predate osecanju da ce sve biti prelepo. Morate se upoznati i teziti tome da dobro procenite  da  li je to vasa srodna dusa.Ako mislite da jeste morate pokazati ljubav i dokazati  da ste par koji ce se izboriti za sve.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2