Ovim znacima je sudjeno da se OBOGATE!

Ovim znacima je sudjeno da se OBOGATE!

8. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Niste bas u prilici da razmatrate svoje novcane prilike. Vi mnogo radite i znate da uvek doprinosite svojoj poziciji.Nije vam zapelo za neki sitnis, da biste se bakcali na neke sitne poslove. Uglavnom cete raditi nesto konkretno.

 

BIK

Niste svesni sta vas je snaslo  i sta je ono  cemu se nadate. Vreme je da budete mnogo razumniji i tolerantniji sto se tice svega.A sto se tice vaseg novca, nesto cete vec da smislite.I do sada ste pozajmljivali.

 

BLIZANCI

Vasa sreca je da se  mozete osloniti na neko vrlo blisko bice.Inace biste bili u gadnoj novcanoj poziciji da nemate pomoc jedne bliske zenske osobe.I ovako se osecate  vrlo lose i vreme je da se  snadjete. Sreca vam je pa imate i malo zalihe.

 

RAK

Osecate se pogubljeno i da ne biste zapali u bedak, mastate da ce biti bolje. Vec ste spremni da se radujete i budete vrlo ubedljivi kada to zelite. Nece vam biti lako sto se tice para, ali srecom skromni ste.Navikli ste na malo!

 

LAV

Samo da hocete, i da znate, mogli biste da se obogatite. Vi ste se snasli u nekim drugim situacijama, ali ne znate da sacuvate novac. Radite mnogo i cak i vise poslova, ali se  vasa zarada topi. Niste voljni da cuvate, pa rasipate na drustvo i provode.

 

DEVICA

Vreme je da izostanete sto se tice nekih komentara. Verujte da je suvisno da pricate nekome ono sto sami ne znate.Kada biste svoje komentare  zadrzali za sebe, neko se ne bi jedio na vas. A i vi biste ustedeli vise.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2