Ovim znacima slijedi RASTANAK sa osobom koju VOLE vise OD SEBE!

Ovim znacima slijedi RASTANAK sa osobom koju VOLE vise OD SEBE!

8. travnja 2023. 0 By Maja

VAGA

U vasem zivotu ljubav je bila i ostala na prvom mjestu. Sve cete uciniti za voljenu osobu jer to je neko koga iskreno volite i cijenite kao nikoga drugog na ovom svijetu. U vasoj vezi zajedno ste mnogo prosli, mnogo uspona i padova je iza vas. Ali vi ste uvijek bili misljenja da to vasu vezu cini samo jacom. Pred vama su desavanja koja ce vam dokazati da se vasa veza rusi jer voljena osoba vam priznaje veliku prevaru. Svom partneru ste vjerovali slijepo ali nikada niste ni pomislili da bi tak nesto mogao napraviti.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Pred vama je velika tuga koja ce vas kostati mnogo boli jer sa tom osobom ste imali velike planove. Pred vama je velika tuga koja ce vam slomiti srce i lako vam sigurno nece biti. Pred vama su desavanja koja vam samo tugu donose jer prevara vam stize od osobe koju volite najvise na svijetu.

Vase srce ce ostati slomljeno i vi se tako lako od toga necete moci oporaviti. Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku tugu donijeti i koja ce vam nanijeti bol kao nikada do sada. Ali vi ste jak zodijak koji ce morati skupiti snage da predje preko svega mada vam nece ni malo lako biti.

Stranice: 1 2