Pred ovim ZNACIMA je TAJNO VJENCANJE koje ce sve da PROMJENI:Da li ce im SRECA biti NAKLONJENA?!

Pred ovim ZNACIMA je TAJNO VJENCANJE koje ce sve da PROMJENI:Da li ce im SRECA biti NAKLONJENA?!

8. travnja 2024. 0 By Maja

Pred ovim znacima je tajno vjencanje jer ce napraviti korak koji bi mogao sve da promjeni. Do sada su zeljeli veliku ljubavnu srecu i nadaju se da su i upoznali osobu za zivot. Da li ce im tajno vjencanje srecu donijeti?

OVAN

Vi ste uvijek vjerovali u iskrenu ljubav i to nikad niko nije mogao da promjeni. Mnoga razocarenja su iza vas, ali nedavno ste upoznali osobu koja vam samo srecu u zivot donosi. Dugo ste bili sami, ali napokon ste upoznali nekoga kome ste poceli da vjeruejte jer imate osjecaj da ste upoznali svoju srodnu dusu.

Mada se dugo ne poznajete vi vec imate velike planove kada je vasa zajednicka buducnost u pitanju. Vi ste uvijek zeljeli veliku srecu na svojoj strani i sa osobom sa kojom ste sada nadate se da ste je i pronasli. Vama u zivotu nije uvijek bilo lako ali nadate se da ste upoznali osobu sa kojom cete zajedno biti kako u dobrim tako i u losim vremenima.

Osoba koju najvise volite ima jednu veliku zelju, a to je da sa vama stupi u bracnu luku. Vi necete biti protiv, ali vasi prijatelji i porodica hoce jer su misljena da se prosto ne poznajete dovoljno dugo.

Ipak vi cete uciniti on sto vase srce zeli, i tajno se vjencati sa osobom koju volite mnogo. Pred vama je tajno, skromno vjencanje daleko od svih onih koji su protiv toga.

Ali vrlo brzo poslije vaseg vjencanja vi cete shvatiti da ste napravili veliku gresku. Sami cete shvatiti da se dobro ne poznajete i da ste trebali da vasu vezu pustite da se razvija i da jedno drugo bolje upoznate. Mnogo cete se pokajati jer osoba koju cete vjencati nece imati cak ni blizu slicne poglede na zivot kao vi.

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti veliku tugu jer ni sami necete tacno znati sta da cinite.

Sa jedne strane cete mnogo voljeti vaseg zivotnog partnera, ali sa druge strane shvatit cete da ste sa vjencanjem mogli jos da sacekate. Vrijeme ce pokazati pravu istinu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2