Pred ovim znacima je veliko RAZOCARENJE koje ce im slomiti srce!

Pred ovim znacima je veliko RAZOCARENJE koje ce im slomiti srce!

8. travnja 2024. 0 By Maja

Pred ovim znacima je velika tuga jer voljena osoba ce ih mnogo razocarati. Pred njima su desavanja koja ce sve promjeniti na gore u njihovom zivotu.

BLIZANCI

Vi ste zodijak koji voli cijelim srcem i neko ko se mnogo bori za srecu sa voljenom osobom. Iza vas su desavanja koja su vam jako tesko padala, ali sa voljenom osobom ste uspjeli mnogo toga da prebrodite. Nikada niste zeljeli nesuglasice u vasoj vezi jer za vas je ljubav nesto posebno, nesto sto vi cijenite i postujete.

Mnogo toga je iza vas, ali vi sa voljenim bicem imate samo divne planove. Ali pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce jer voljena osoba ce vas mnogo razocarati. Samim tim vase dobro srce samo slomiti.

Pred vama je naime saznanje da vam voljena osoba nije vjerna sto ce sve u vasem zivotu da promjeni na gore. Pred vama su dani velike tuge jer vi cete saznati istinu koja ce vas mnogo zaboljeti. Pred vama su promjene koje ce sve da sruse i poslije kojih nista vise nece biti isto. Vi cete naime saznati da vas partner ne voli iskreno i da se je u zadnje vrijeme sa vasim osjecanjima samo igrao.

Mnogo toga ce da se promjeni u vasem zivotu jer tako nesto nikada niste mogli ocekivati. Srce ce vam biti slomljeno ali vi ste jak zodijak koji je uvijek znao da se suoci i sa najvecim problemima.

Desavanja koja su pred vama mijenjaju sve i nista vise nece biti isto ali vi cete imati snage da nastavite dalje i u ljubav vjeru necete gubiti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2