Uskoro POCINJE VLADAVINA BIKA – ovo ce biti CAROBAN PERIOD  za  vecinu znakova: DOBICE ono sto su ODUVEK NAJVISE ZELELI!

Uskoro POCINJE VLADAVINA BIKA – ovo ce biti CAROBAN PERIOD za vecinu znakova: DOBICE ono sto su ODUVEK NAJVISE ZELELI!

8. travnja 2023. 0 By Maja

OVAN

U ovom periodu vi cete postivi mnogo vise nego sto ste to imali u planu. Pred vama je velika poslovna sreca koja ce vam znaciti mnogo.

Vladavina bika je vas sretan period jer mnogo toga ce vam poci za rukom.  Velika sreca vas ocekuje.

 

BIK

U ovom periodu vi cete morati donijeti jako vazne odluke kada je vasa ljubavna sreca u pitanju.

Pred vama su desavanja koja ce vas mnogo usreciti, jer napokon ljubavna sreca kuca na vasa vrata. I na poslovnom polju mnogo toga ce vam poci za rukom-

 

BLIZANCI

Poslovna sreca je vama od velikoh znacaja, ali u zadnje vrijeme niste imali mnogo srece. U periodu vladavine bika mnogo toga ce se promjeniti u vasu korist.

Pred vama je sreca kakvoj se ni sami niste mogli nadati , jer kako na poslovnom tako  i naljubavnom polju sve ce vam polaziti za rukom.

 

RAK

Napokon cete uspjeti da rijesite neke finansijske probleme koji vam vec dugo vremena ne daju mira.

Pred vama je sreca jer uz pomoc voljene osobe vi cete imati priliku da se rijesite problema koji su vam stvarali velike brige.

 

LAV

Pred vama je period u kojem cete se morati zauzeti za svoju ljubavnu srecu.

Jedna osoba vam mnogo znaci, ali niste imali hrabrosti da joj to i priznate. U vladavini bika desiti ce se pravo cudo, i vi cete ostvariti svoj san. Nova ljubavna sreca je na pomolu.

 

DJEVICA

Novcana sreca napokon pocinje da vas prati. Pred vama su desavanja koja ce vam pomoci da rijesite  probleme sa novcem , jer vas ocekuje jedan veliki dobitak.

Vama je samo sreca sudjena u periodu koji je pred vama.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2