Izaberi KRISTAL i saznaj  kakvu PORUKU ti DONOSI: Jedan je  ZNAK da ces MNOGO PATITI, zato BIRAJ PAZLJIVO!

Izaberi KRISTAL i saznaj kakvu PORUKU ti DONOSI: Jedan je ZNAK da ces MNOGO PATITI, zato BIRAJ PAZLJIVO!

9. travnja 2023. 0 By Maja

KRISTAL BROJ 2

Mnoga desavanja su iza vas koja su vam znala tesk pasti ali vi ste uvijek imali jasne ciljeve pred svojim ocima. Fokusirani ste na svoju srecu jer vi od iste nikada necete odustati. Vama u zivotu nije uvijek bilo lako ali uvijek ste se nadali sreci jer tugu ne zelite u vasem zivotu.

Mnogo je toga sto zelite da postignete jer vi ste mnogo uporna osoba koja nikada ne odustaje.Izabrali ste kristal koji ce i vama samo srecu donijeti. Pred vama su velike promjene ali samo na bolje. Vi cete imati srece kao nikada do sada i samim tim svoje ciljeve uspjeti ostvariti.

Mnogo toga ce se u vasem zivotu promjeniti na bolje jer sreca ce postati vasa vjerna pratilja.Pred vama su desavanja koja ce vam omoguciti da ostvarite jedan veliki san koji ce vam donijeti veliki uspjeh. Pred vama jer sreca koja ce vam biti od velikog znacaja.

 

KRISTAL BROJ 3

Nazalost ste izabrali kristal koji samo tugu u vas zivot donosi. Naime vas ocekuje velika tuga na polju ljubavi. Mada ste vi osoba koja se je a svoju ljubavnu srecu uvijek borila, voljena osoba ce to prestati ciniti.

Vi necete biti vise neko za koga ce se vas partner boriti, naprotiv on ce pronaci osobu u koju ce se ludo zaljubiti.

Pred vama je velika tuga jer vas partner vam okrece ledja  i sa novom ljubavi zapocinje novi zivot. Sve ce se promjeniti jer pred vama su desavanja koja ce vam slomiti vase dobro srce.

Kristal kojeg ste izabrali donosi vam veliku tugu sa kojom cete se morati suociti. Pred vama su desavanja koja samo problemima slute ali vi ste jaka osoba koja ce znati da im se suprostavi. Velike promjene su pred vama ali one vam nece nazalost nista dobro donijeti.Morate biti jaki.

Stranice: 1 2