IZABERI SRECNU ZVEZDU i saznaj KAKVE TE LJUBAVNE PROMENE USKORO CEKAJU!

IZABERI SRECNU ZVEZDU i saznaj KAKVE TE LJUBAVNE PROMENE USKORO CEKAJU!

9. travnja 2023. 0 By Lala

AKO SI IZABRAO ZVEZDU BROJ JEDAN:

Vi koji ste izabrali zvezdu broj jedan, imate ljubavnih problema koji nisu veliki za sada ali mogu postati.Mali problemi su dobri dok su mali, ali kada se pocnu gomilati jedan , pa jos jedan, onda stvore jedan veliki haos. Vise ne bude mali, nego postane ogroman, i ono sto je bilo malo sada je ogromno.

Srce vam je puno ljubavi ali imate probleme koje zelite resiti, ali bez bilo cijeg uticaja.

Vas partner je dobar, ali jako tvrdoglav, i ne mozete da ucinite nista po tom pitanju.  Na vasu ce vezu uticati neko sa vanjske strane i uticaj koji dodje bice vrlo pozitivan. Bice vam ponudjen novi radni zadatak koji ce vam doneti samostalnost.

Tako ce nestati partnerovo zanovetanje, njegovi cesti prigovori, i nestace i njegove tvrdoglavosti. Vas partner ce postati  tako popustljiv, da vi necete verovati. Sta se tu promenilo u njegovom ponasanju?

Vi ste par koji obecava, ali vas je partner imao u saci. Bili ste nezaposleni, i tako ste postali zavisni od partnera, pa ste cak morali i da cutite na sitne stvari.

Promena je sada drasticna, ali ima tu jos nesto. Jedan lik ce raditi sa vama a i bice zainteresovan za vas kao  osobu.  Zato se vas partner tako promenio, kao da je osetio da ce staro ponasanje delovati da se opredelite izmedju njega i novog kolege koji je na vas bacio oko.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2