Naredni dani ovim znacima SAMO SRECU DONOSE!

Naredni dani ovim znacima SAMO SRECU DONOSE!

9. travnja 2023. 0 By Maja

OVAN

U danima koji su pred vama dolazi do promjena koje ce vas mnogo razocarati. Vas partner ce da napravi jedan potez koji ce vam slomiti srce. Necete imati drugu opciju vec da raskinete sa osobom koju ipak mnogo volite.

Pred vama su dani u kojima vam nece biti lako.

 

BIK

Dani do kraja nedelje donose sa sobom samo sretne trenutke. Pred vama je velika ljubavna sreca u kojoj cete vi samo uzivati. Necete imati razloga za brigu, jer sretne zvijezde su vam mnogo naklonjene. Pred vama je sreca kao rijetko do sada.

 

BLIZANCI

Neka desavanja koja su pred vama nece vam lako pasti.Jedan poglesan korak vaseg partnera ce vas razocarati do boli. Osoba ste kojoj je povjerenje sve, ali dolazi do velikog preokreta u vasem zivotu.Imali ste i vi sumnje koje ce se ispostaviti kao tacne.

 

RAK

Pred vama je ljubavna sreca u kojoj cete vi uzivatu.U danima koji su pred vama dolazi do velikih promjena, ali te promjene vama samo veliku srecu donose. Predivan period je pred vama u kojem za probleme necete znati.

 

LAV

Mnogo toga ce da se promjeni i danima koji su pred vama.Pred vama je jedan susret koji ce vas oduseviti.Vi cete zapoceti romansu za koju ce vas partner saznati. Morat cete biti iskreni, jer vas partner vas poznaje mnogo bolje nego sto vi to mislite.

 

DJEVICA

Sreca je pred vama u kojoj cete vi itekako uzivati.Sa voljenom osobom provodite predivne trenutke.Sreca vas prati, a vi cete da uzivate u danima koji su pred vama. Prava ljubavna idila vas ocekuje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2