Ovan ima najbolju DUSU, Rak zna da najjace VOLI, Riba da PRASTA vise od svih…

Ovan ima najbolju DUSU, Rak zna da najjace VOLI, Riba da PRASTA vise od svih…

9. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Ne mora ovo da bude najtacniji horoskop vasih osobina. Neki ce reci da je tako, a neki da nije! Jedno je sigurno, vi ste znak koji ima najbolju dusu.Nema onoga ko ce to pogovoriti, bez obzira da li ste mu omiljeni lik, ili suprotno tome!

 

BIK

Jedan ste od najtvrdoglavijih  i najzapetijih znakova, kada je nesto odredjeno u pitanju. Drzite se svoga uverenje i svoga ubedjenja, bez popustanja. Da ste mnogo dobri, i plemeniti jeste, ali ste jako tvrdoglavi.Popustite malo, mozete biti srecniji.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vi ste jako odlucni i vase je  vreme da se i vasa odlucnost nagradi. Jedan ste od onih  koji znaju sta hoce i da se usmere u tom pravcu. Nekad  ste lukavi ali se ponasate samo zbog interesa  svoje emotivne veze i za zajednicku korist.

 

RAK

Vi  ste  dugo osporavani znak zodijaka, i cesto kao neko nebitan.Vas  zanemaruju i ocenjuju kao osobu kojoj mozete uciniti sve, znajuci da nije osvetoljubiva. Nema na cemu da vam se zameri jer ste najbolji, niti vam se moze osporiti da volite najjace od svih znakova!

 

LAV

Odavno trazite nesto sto bi  bilo uzrok vasoj nedovoljnoj sreci. Osobu  koju biste optuzili da je krivac za raspad vasih veza.Za svoju nepotpunu srecu, radost ili tugu, krivac ste sami sebi. Vi ste najljubomorniji znak, i kada biste smanjili ljubomoru, bili biste potpuno srecni.

 

DEVICA

Najvise se borite da sacuvate svoj dobar glas, a imate losu osobinu. Sami volite da komentarisete druge, a to vam se uzima za ocenu manje.Mada ste odlucni, istrajni i vredni, mozda bi nekada mogli da kontrolisete svoje komentare.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2