Ovan vlada jos par dana, a do tada ce jednom zodijaku doneti velicanstvenu priliku za ljubav!

Ovan vlada jos par dana, a do tada ce jednom zodijaku doneti velicanstvenu priliku za ljubav!

9. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Radujete se narednim danima jer jos uvek imate sansu za sve. Vase emocije se talasaju i sanse koje ste imali, vec  ste iskoristili.Osecate se srecno i zadovoljno i nista vam ne fali.Zato biste rado podelili deo svoje srece, svojim najblizim pijateljima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Niste zainteresovani da se sepurite ni sa svojom srecom, ni sa svojom tugom. Vase misli ce  se malo razbistriti kada se srede vase emocije. Osecate veliki nemir a ne znate sta mu je uzrok. Vreme  je da otkrijete da se nova ljubav usunjala u vase srce.Imate sansu za ljubav, iskoristite je!

 

BLIZANCI

Vase reci ce se uzeti na zub, a da nista lose niti ste mislili, niti ste zeleli. Vreme je da vidite da to cine oni koji zele da vas poraze na bilo koji nacin. Ljubomorni su, mrze vas i  ne mogu da smisle da ste vi zadovoljni.

 

RAK

Dok ovan vlada jos par dana, donece vam velicanstvenu priliku za ljubav.Desice vam se susret koji cete lako okrenuti u svome smeru.Od  vas zavisi sta cete zeleti, a svaka zelja ce vam biti ispunjena.

 

LAV

Nadali ste se necemu odredjenom, ali vam vladavina ovna nije donela nista posebno. Nemate na umu da vam bolji dani slede, tek sada na iskraju. Verovatno cete biti iznenadjeni onim sto sledi i sta vasa dusa zeli.

 

DEVICA

Konacno ste u dilemi sta uciniti, i kako da se poneti. Situacija koja sledi, donece vam male nedoumice.Bicete uznemireni novim osecanjima, onim sto je u srcu.Od vas se ceka  da slusate svoje srce, i nista vise ne brinete.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2