Pocetak nove sedmice, ponedeljak, NOVA VEZA – NOVA SRECA!

Pocetak nove sedmice, ponedeljak, NOVA VEZA – NOVA SRECA!

9. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Primetili ste da vas gleda jedna devica i da sve cini za vas. Ipak nikako da se njoj okrenete, jer vas srce vuce ka nekom drugom.Mada je sve cinila za vas i cini i dalje, vi je ne mozete voleti na silu. A srcu  se ne moze naredjivati koga ce da voli.

 

SKORPIJA

Ne znate sta cete i kako dalje, ali vam sledi nesto prelepo.Srescete  jednu osobu koja ce postati vase novo nadanje. Osoba koju cete sresti i zavoleti, postace vasa nova nada i nova sreca.Zato ste najsrecniji zodijak dana.

 

STRELAC

Zelite jednu osobu i da se sa njom radujete i da je volite. Mastate o njoj i da i on vas voli i zavoli bar delimicno.Vreme je da se radujete jer cete imati sanse da budete voljeni. Ukazace vam se sansa susreta danas.

 

JARAC

Vec ste se namerili na neke nove korake pa ih i cinite. Pokazite da ste vredni i sposobni, i da cete da sledite soje ciljeve. Nek novi dan bude i vasa nova sansa da se okrenete napred. I da se priblizite onoj koja vas  ceka.

 

VODOLIJA

Srce vas vodi putem  koji vam samo diktira, a vi cete ga i danas da sledite.Osecate da slede neki koraci koji ce vas  odvesti tamo gde i zelite. Jedna riba bi zelela da se priblizi vama, pa makar i da vam bude od pomoci.

 

RIBE

Necete da se zalite danas, niti da jadikujete. Umesto toga sledicete svoje korake i svoje zelje, kako biste se priblizili jednoj  vodoliji.Ona ce vam biti sve, makar i poslovno bili u njenoj blizini. Vama je bitno samo da vas ne ignorise, makar i radili umesto nje.

Stranice: 1 2