Rakovi kriju tugu,Skorpije se grizu u sebi, dok sreca stize za dva znaka, a jednom poslovni uspeh…

Rakovi kriju tugu,Skorpije se grizu u sebi, dok sreca stize za dva znaka, a jednom poslovni uspeh…

9. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Osecate da slede lepe nagrade za vas trud. Radili ste  vredno i savesno i dali ste sve od sebe.  Bice vam milo sto vam sve ide od ruke, i sto se ne date zlobnicima da vam pakoste. Zato ce vas poslovni uspeh da ovih dana odjekne na velika zvona.

 

BIK

Slede vam snalazenje u ovih sedam dana. Jednostavno za vas nisu pare, jer ne znate sa njima.Mnogo ste nepotrebno trosili i sada ce vam biti kriza sto se tice novcane situacije.Snadjite se nekako, ispetljajte kako znate!

 

BLIZANCI

Mnogo cete se nervirati, a da za to necete imati puno razloga.Malo se opustite, jer nemate bas tolike  probleme. Sta god je u pitanju, ne budite panicar kako ste navikli. Verujte da za sve postoji resenje, pa cete i vi da ga nadjete za svoje probleme.

 

RAK

Krijete tugu u srcu za koju ne zelite da zna bilo ko.Pokazite sta cete  i kako da  prebrodite sve  sto je do vas.Shvatite sta je sa vama, i cinite da  shvatite istinu i prihvatite je mirna srca.Vreme je da se pomirite sa  neuzvracenom ljubavlju.

 

LAV

Vreme je da pokusate da se okrenete napred i da krenete dalje. I verujte, ma koliko da se plasite novoga pocetka, ceka vas sreca. Mozda ce ovaj put da vam srce bude ispunjeno i da vam ostane ispunjeno i dalje.

 

DEVICA

Niste ni svesni gresaka koje ste pocinili, ali cete  se i dalje  ciniti isto. Vreme je da ponavljate stvari koje ce povesti necemu drugom i lepsem, a ne greskama.Vasa ce ljubav da se uskoro odrazi na nekim novim dilemama, ali cete ih savladati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2