Ovim znacima ce na POLJU LJUBAVI sve DA KRENE NA BOLJE!

Ovim znacima ce na POLJU LJUBAVI sve DA KRENE NA BOLJE!

10. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Niste svesni sta vas ceka i sta je ono sto sledi. Jedino se nadate da ce vas uskoro pocastiti srecom sudbina.Niste se ni vi bacali kamenjem na zvezde, pa da nemate srece.Slede neke lepe nagrade koje niste ocekivali.Stizu iznenada!

 

SKORPIJA

Vase srce kuca i vreme je da se zna i zbog koga i zasto.Vec se zaljubljujete u jednu osobu koju jos niste startovali. Zbog nje vase srce kuca i samo za ljubav sa njene strane.Uskoro cete biti i pocastvovani da postanete par, pa ce sva pitanja imati odgovore.

 

STRELAC

Vodi vas ljubav kojoj se nikako da okrenete u potpunosti.Obasuti ste brojnim obavezama koje vas vas odvracaju od zelje da se posvetite nekome.Vreme je da vam sve krene na bolje i pokazite da cete znati da uzvratite ljubav i budete srecniji.

 

JARAC

Jedan bik bi da sa vama udje u duel, a vi niste svadjalica. Jedino cete zeleti na miran nacin da resite ono sto vas muci.Pokazacete da imate razuma, ali i srca, da sve razumete i oprostite.A sta cete oprastati, tek cete videti i sami.

 

VODOLIJA

Trenutno ste smireni, ali i tuzni zbog jedne situacije. Vreme je da budete odlucni u svemu i da se zna sta vam je ciniti. Suvise ste hteli, a nije vam se ostvarilo, pa se tesko mirite.Ali moracete da prihvatite cinjenice koje su tu, pred vama.

 

RIBE

Nadali ste se da cete moci bas sve, pa i da se mozete snaci u jednoj situaciji. I sama ce biti jako zamrsena i komplikovana, pa cete se morati povuci. Vi ste realni i razumni, i skoro uvek povlacite samo razumne poteze. Sta ce biti u pitanju sada, da cete biti u dilemi?

Stranice: 1 2