RASTANAK, NOVA LJUBAV ili VENCANJE – izaberi sliku LJUBAVNE MAGIJE i saznaj sta te ceka TOKOM LETA!

RASTANAK, NOVA LJUBAV ili VENCANJE – izaberi sliku LJUBAVNE MAGIJE i saznaj sta te ceka TOKOM LETA!

10. travnja 2023. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

Vama je ljubav uvijek znacila sve u zivotu. Veliki ste romanticar, ali i veliki emotivac koji se je uvijek borio za svoju ljubavnu srecu. Sa osobom sa kojom ste trenutno u vezi mnogo ste sretni. Poslije mnogih razocarenja upoznali ste osobu koja vas razumije i koja vas voli iskreno.

Zajedno mnogo cinite za zajednicku srecu, jer vas ljubav je iskrena i zajedno mnogo toga postizete.

Iskreni ste jedno prema drugom , sto je vama od velikog znacaja. Do sada ste samo u vezi , i uzivate u svakom trenutku. Ali tokom ljeta od veze ce postati brak, jer pred vama je dogadjaj vaseg zivota. Velika sreca ce vladati , jer vi cete ovog ljeta uploviti u bracnu luku sa osobom koju volite najvise.

 

SLIKA BROJ 2

Vama je uvijek jako bitno da u vasoj vezi vlada povjerenje. Osoba ste koja ne podnosi lazi, i koja se lazima ne sluzi. Iskreni ste uvijek bili prema voljenoj osobi, i tu iskrenost ocekujete zauzvrat. Vi ste bice koje nikada nece preci preko lazi, posebno ako vas laze neko koga mnogo cijenite i volite.

Vi ste osoba koja zna da cijeni ljubav jer nije ljubav nesto sto vi uzimate zdravo za gotovo.

Vas partner poznaje vas stav, ali ipak ce napraviti nesto zbog cega ce vam srce biti slomljeno. Vas partner ce vas tokom ljeta prevariti, i vi preko toga necete moci preci. Vama je ljubav sve u zivotu, ali preko izdaje i lazi vi necete preci nikada. Istina je da vam nece biti lako, ali vi cete s vremenom i sami shvatiti da ste zasluzili mnogo vise u ljubavi.

Pred vam ce biti jedan tezak period , ali vi ste jaka osoba koja zna da se izbori sa tugom.

Ljubavna sreca ce vam okrenuti ledja, ali to vasu vjeru u ljubav nece moci unistiti. Vas partner ce se zbog svojih postupaka mnogo kajati, ali vi mu drugu sansu necete pruziti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2