Kome ce ova sedmica  doneti ostvarenje zelje, a kome BOL, SUZE i RAZOCARENJE?

Kome ce ova sedmica doneti ostvarenje zelje, a kome BOL, SUZE i RAZOCARENJE?

11. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Od vas se ceka da pokazete  razumevanje  i da znate da saslusate.Partner ce vam odavno pokusava da objasni nesto, a vi mu to nikako ne dozvoljavate. Imacete priliku da se razjasnite i da saslusate, samo ako to budete zeleli.

 

BIK

Srce vam kuca zbog jedne osobe  i vi ste svesni da to necemu vodi.Od vas se ceka da se izjasnite po pitanju osecanja. Dok jedna strana oseca daste zaljubljeni, vi kao druga strana nikako da priznate da jeste.

 

BLIZANCI

Ponasate se otvoreno i smelo, a opet tako tajanstveno kada su neke stvari u pitanju.  Ne biste smeli da sakrivate svoja osecanja srca. Svesni ste ko ih ocekuje cuti i zasto vas to  sprecava  da otvorite srce?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Vec vas se ticu neke licne stvari vezane za partnera. Vesto ih krije, a vreme je da se srede sve vase radoznalosti. To sto partner ne zeli da se izjasni, deluje kao da nema poverenja u vas. Ta misao vas baca u losu poziciju.

 

LAV

Do kraja ove sedmice slede vam jako lepe stvari. Jedne ce vas radovati a druge ce u vama buditi novu nadu.Ipak ce vas ovi dani dovesti do ispunjenja vase velike zelje.I sve ce vam krenuti daleko boljem nego ste zamislili.

 

DEVICA

Vasa je prica vrlo otvorena i jasno vam je da ona vodi resenju.Bolje je da se zna sta zelite i sta je ono sto vi ocekujete. Tako ce druga strana da zna na cemu ce poraditi. Vi licno se nadate  da ce da sve  krene na bolje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2