Ove znakove cekaju velike odluke: Morace da biraju koga ce slusati-SRCE ili RAZUM!

Ove znakove cekaju velike odluke: Morace da biraju koga ce slusati-SRCE ili RAZUM!

11. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Imate brojne obaveze, ali i velika su ocekivanja vasa. I ne samo da vi ocekujete svasta nesto, i  od vas se ocekuje mnogo. Zato ste uvek spremni da primite svoje zasluge, ali i da istom merom castite druge.

 

BIK

Svise ponositi  i dalje cete biti zavadjeni sa jednom dragom osobom.Pokazite da cete pogaziti malo svoga ponosa kako biste joj opet prisli. Dok cutite jedno od drugoga, volite se i patite istovremeno.Odlucite sta cete dalje i koga slusati,srce ili razum?

 

BLIZANCI

Sve je do vas, a vi cesto znate da se tvrdoglavite i da se branite ponosom.Nije da vam je tada svejedno, ali uvek malo duze cutite. Nije to  nista lose ako ste u pravu, ali je mnogo lose ako niste u pravu. Cemu ljutnja i koji ponos, ako je druga strana  cista kao suza?

 

RAK

Ne znate sta je u pitanju, ali cete uskoro da saznate.Neko vas je posvadjao sa jednom bliskom osobom, a svi znaju da niste svadjalica. Samo ste se udaljili bez pola reci i to je to.Da li to neko zeli da zauzme vase mesto, pa ne bira nacin?

 

LAV

Ne vredi da se pravdate da ste cinili i pokusavali sve, jer niste nista.Jeste onako indirektno preko prijatelja, ali licno  niste nista.Dok vasa bivsa zeli da od vas cuje izvinjenje, vi se plasite da joj pridjete.Tu je gubite!

 

DEVICA

Vasa je sreca jako lepa i nemate sta da  brinete. Znate sta vam je ciniti i sta je ono sto vas vodi napred. Od vas se  ceka da budete jako pozitivni i da drzite do sebe, ali morate se i okrenuti ka novim koracima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2