Ove znakove cekaju velike odluke: Morace da biraju koga ce slusati-SRCE ili RAZUM!

Ove znakove cekaju velike odluke: Morace da biraju koga ce slusati-SRCE ili RAZUM!

11. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Imate malo vremena za neke odluke i vreme da se opredelite brzo.Nije bas sve do vas, mada bi drugi rekli da jeste. Nesto je i do druge strane koja samo zeli da vi budete taj koji ce poneti teret zajednicke greske.

 

SKORPIJA

Ne znate da vam ne valja biti tolika tvrdica.Vi ste jako ponositi i pre biste patili  nego oprostili. Patite vec duze vreme,pa je li vam ponos pomogao?Vreme je da razmislite koga poslusati, srce ili razum! Bili biste srecniji da ste malo manje ponosni.

 

STRELAC

Vodi vas srce i vreme je da se okrenete napred i da ga sledite. Vec se zaljubljujete i briga vas  sta drugi misle o tome. Od vas se ceka da budete spremni na  odluke svoga srca i da ne mislite sta ce ko da misli o tome.

 

JARAC

Bili ste jako naivni po pitanju jedne osobe i sada vam je krivo. Vodilo vas je samo vase cisto srce i vreme je da budete spremni na posledice. Cak i bez obzira sto ih osecate, one ce biti samo vasa briga.Makar vas smatrali naivnim, ipak ne zalite sto pokusali!

 

VODOLIJA

Vasa je volja celicna, a vas ponos je jos tvrdji.Mada znate da to nije dobro, ipak ne mozete protiv  sebe. Zelite ostati to sto jeste, bez obzira sto mozete  znati da niste u pravu. I sto vam ponos doneti patnju i suze, makar ih ikrili.

 

RIBE

Niste voljni da se znaju vase nove  dileme, a morate ih uskoro pokazati. Zasto se vase srce kosi sa razumom, pa cete osetiti  da vas srce izdaje.Ako je na pomolu jedna nova emotivna prica, zasto da je ne sledi vase srce?

Stranice: 1 2