U narednim danima ovi znaci ce moci da kazu da su konacno nasli LJUBAV SVOG ZIVOTA!

U narednim danima ovi znaci ce moci da kazu da su konacno nasli LJUBAV SVOG ZIVOTA!

11. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Srce vam je na ivici snage jer ne zelite nikoga da molite za ljubav. Zaljubili ste se, ali taj neko i ne zeli da primeti. Vesto se snalazi da vam pokaze da je sve nesto drugo tema razgovora. Dok flertuje sa svima, srce vam se slama.

 

SKORPIJA

Na pomolu je vasa nova ljubav i bice vam poslednja u nizu. Ako ne znate sta to znaci, verujete da ce to biti vasa ljubav zauvek. Konacno ce vasa ljubav zauzeti najvazniju poziciju u vasem srcu. I vi cete u njenome.

 

STRELAC

Zelite da vas vodi srce i da vam ono odredjuje pravac.Moze se reci da je to ispravno, ali ne smete mu dati punu kontrolu. Pazite da vam bude uzvraceno, i da vas srce vodi putem koji ce vas voditi ispunjenju velike zelje.Znate vec koje!

 

JARAC

Pokazite svoje radne sposobnosti i budite svesni svojih potencijala.Iznenadicete i sebe i druge! Vreme je da konacno zauzmete svoje mesto koje vam i pripada.Radujte se sreci ovih dana. Ona vam sledi svakako a vi cete se vec nekako snaci u svemu.

 

VODOLIJA

Ne znate kuda i kako da se okrenete u smeru svojih zelja, ili u smeru upozorenja koje primate.Srce vas zeli povesti krivim putem, dok vas prijatelji upozoravaju na oprez.Pokusajte da sagledate sve iz neke druge perspektive i tek onda odlucite sta cete i kuda.

 

RIBE

Ne znate da vas srce vodi na drugu stranu  i da morate dati za pravo njemu. Ne budite brzopleti iishitereni, vec malo razmislite. Ono vas vuce ka  onoj koja vas uveseljava i cini raspolozenim. Vreme je da prestane vladati ta monotonija oko vas.

Stranice: 1 2