Vagi i Vodoliji emotivni brodolom, Ribama kolo srece napred, dok ce jednom sve da krene nizbrdo…

Vagi i Vodoliji emotivni brodolom, Ribama kolo srece napred, dok ce jednom sve da krene nizbrdo…

11. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vas svet je nesto drugo i nesto sto drugi ne razumeju. Vase ce se situacije  menjati, ali cete nalaziti razloga i povoda da se sredite. Vas partner zeli da se izjasnite  i da kazete sta je ono sto zelite. Posto cete oboje vuci suprotno, sledi emotivni brodolom.

 

SKORPIJA

Naredni dani ce vam doneti neka velika i iznenadna resenja. Niste ocekivali da se nesto ostvari u vasu korist.Madaste vi to zasluzili, od vase ljubavi ce zavisiti vasa dalčja desavanja.Sta imate traziti, ako vasa osecanja nisu uvracena?

 

STRELAC

Naredni dani ce vam doneti veliki uspeh. Zelite da se srede neke velike stvari, a sve je gore.  Sve ono sto zelite, nije ni blizu sansi, da bi se moglo ostvariti. Budite uporni da doprinesete bar neke stvari da krenu na bolje.

 

JARAC

Zaljubili ste se i osecate  da vam je  srce ostalo u trenutku susreta.Kao da ste ga odmah predali, tako vas i vasa  ljubav  podseca. Vase su zelje da koristite svaku sansu i usrecite svoje srce.  Osecate da je to ljubav koja bi vas ucinila srecnim.

 

VODOLIJA

Vaa veza sa jednom vagom, bila je lepa. Nesto se desilo sto vam je pokvarilo onu sponu koju ste imali.  Osecate kraj, i na putu ste emotivnog brodoloma. Ma kako zeleli da mu se oduprete, necete moci. I ono malo emocija otici ce u prah i pepeo.

 

RIBE

Konacno vam se okrece kolo srece naped i to ce biti veliki plus. Tako  ce se neke stvari znatno popraviti a da niste ocekivali. Bice ovo jako lepi dani za vas, i vreme je da se i vi radujete. Zasluzili ste da se vase kolo srece okrece ka boljem

 

Stranice: 1 2