Izaberi SOVU i saznaj kakvu PORUKU ti DONOSI za  mjesec APRIL:Biraj pazljivo jer jedna je znak  LAZNE LJUBAVI koja ce ti SLOMITI SRCE!

Izaberi SOVU i saznaj kakvu PORUKU ti DONOSI za mjesec APRIL:Biraj pazljivo jer jedna je znak LAZNE LJUBAVI koja ce ti SLOMITI SRCE!

12. travnja 2023. 0 By Maja

SOVA BROJ  3

Ljubav je tebi sve u zivotu . Osoba si koja zivi za ljubav , jer ona je bila i ostala tvoja zivotna vodilja. Ti si se morao sa mnogim razocarenjima suocavati, ali u ljubav nikada nisi prestao vjerovati. Mjesec april nazalost ne donosi srecu kojoj si se nadao. Pred tobom je jedno veliko razocarenje, upravo na polju ljubavi.

Osoba u koju si zaljubljen i sa kojom se nadas velikoj sreci ce ti slomiti srce kada se tome najmanje budes nadao.

Pred tobom je veliko razocarenje, jer tvoji planovi su bili veliki , ali sudbina prosto ne zel ida budete zajedno. Ti ces vidjeti pravo lice te osoeb, ali tebi ce ljubavna sreca jos da pokuca na vrata. Istina je da ti nece biti lako, ali ti ces imati snage da se izboris za pravu ljubav koja je tebi i sudjena.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Desavanja koja su pred tobom nece ti lako pasti, ali u ljubavnu srecu ti neces prestati da vjerujes.

Pred tobom je razocarenje, ali poslije tog razocarenja dolazi velika sreca koja ce sve da promjeni. Ljubav ce jos da dodje do tebe.

Stranice: 1 2